Mainos - Verkosta haettava laina osana rahoitusratkaisuasi

Työkoneiden, ajoneuvojen ja erikoislaitteiden hankinta tapahtuu hyvin usein yritys- tai kulutusluotolla. Lainanotto on aina tärkeä taloudellinen päätös, eikä verkosta haettavia pikalainoja kannata sivuuttaa suoralta kädeltä lainapäätöstä tehtäessä.

Suomessa on kymmeniä pikalainaa tarjoavia yrityksiä, joilta lainaraha on mahdollista saada jo saman päivän aikana. Vakuudetonta lainaa on mahdollista hakea jopa 70 000 euroon asti, joten suurempia pikalainoja ei ole syytä suoraa sivuuttaa mahdollisena rahoituksena tai osana sitä.

Suurempien työkoneiden ja muiden laitteiden hankinnassa rahaa tarvitaan usein hieman enemmän, mutta nopeutensa ja vaivattomuutensa ansiosta pikalaina voi olla myös pieni osa tätä rahoitusratkaisua.

Verkosta haettavan pikalainan ei tarvitse olla suhteettoman kallis, mikäli kilpailutat parhaat lainatarjoukset.

Erilaiset koneita ja ajoneuvoja myyvät yritykset tarjoavat asiakkailleen rahoitusta jonkin partneriyrityksen tai emoyhtiön kautta. Kuluttajalle tämä on vaivaton tapa toimia, sillä koko rahoituksen voi hoitaa myyjäliikkeessä helposti ja huolettomasti. Koko lainaprosessi tapahtuu siis myyjäliikkeen toimesta, mutta toki ostajan tiedoilla.

Tämä, hankinnan kylkiäisenä tarjottu rahoitusmuoto ei kuitenkaan yleensä ole halvin tai joustavin mahdollinen rahoitusvaihtoehto.

Mikäli haluat säästää lainakuluissa, näitä valmiita lainoja ei siis aina kannata hyväksyä suoralta kädeltä. Kilpailuttamalla lainantarjoajat, voit säästää huomattavasti lainakuluissa. Tämä vaatii hieman enemmän aikaa sinulta, mutta voit säästää jopa satoja euroja lainakustannuksissa. Pieneltäkin tuntuva säästö kertautuu, mikäli laina-aika on esimerkiksi useita vuosia.

Ilmainen Lainaa helposti -lainavertailupalvelu auttaa niin kuluttajaa kuin pienyrittäjääkin löytämään parhaat pikalainaratkaisut.  Lainaa-helposti kilpailuttaa lainanottajien tarjoukset aina yli 70 000 euroon asti. Listaamme suuria ja suosittuja kulutusluottoa tarjoavia yrityksiä ja annamme vaivattoman yleiskatsauksen jokaisen lainantarjoajan ehtoihin.

Yrittäjille sopivat pienlainat

Yritystoiminnan pyörittäminen vaatii yleensä huomattavasti enemmän pääomaa, kuin mitä kuluttajille suunnatut lainat voivat tarjota. Pankista saatavat yrityslainat ovat normaali tapa rahoittaa yrityksen toimintaa ja niiden saatavuus on hyvä, jos yrityksen luottotiedot ovat kunnossa.

Erityisesti pienyrityksille ei välttämättä ole kertynyt tarvittavaa taloudellista puskuria, joilla suurempia yllättäviä kuluja voisi paikata.

Netistä saatavat yrityslainat voivat ulottua jopa useisiin satoihin tuhansiin euroihin asti, huomattavasti suuremmaksi kuin kuluttajille suunnatut lainat. Monille yrityksille ja urakoitsijoille tämänkaltaiset luotot ovat hyvä keskipitkän aikavälin rahoitusratkaisu. Täysin sähköisesti haettu laina on edelleen mahdollista saada hyvin nopeasti.

Tämä on erityisesti tärkeää, kun lainaa on saatava välittömästi. Tällaisia tilanteita voivat olla esimerkiksi yrityksen omistaman laitteiston rikkoutuminen, jolloin tarvittavat korjaukset on tehtävä heti. Tämä pätee myös tavallisen kuluttajan tarpeisiin: rikkinäinen kodinkone, kuten jääkaappi, on tilanne, joka on saatava ratkaistua välittömästi. Tämä vaatii myös nopeaa rahoitusta, mikäli tarvittavia säästöjä ei ole riittävästi.

Myyjäliikkeiden tarjoamat valmiit rahoitusratkaisut ovat usein helpoin ratkaisu, mutta nopealla vertailulla voit säästää huomattavasti rahaa lainakuluissa.

Artikkeli on Lainaa helposti -vertailupalvelun tuottamaa kaupallista sisältöä.​