Vahva sininen keskiluokkaan

Wallius hitsauskoneet uudistaa tuotetarjontaansa. Valmistajan uutuuksiin kuuluu tuore mig/mag-hitsauskone 300 A:n teholuokkaan.

Uusi Wallius 3000 kuuluu ns. Wallius-sarjaan, jotka tarjoavat valmistajansa mukaan uutta ergonomiaa ja hyvää käsiteltävyyttä ulkoisesti tyylikkäässä paketissa. Blue Energy Efficiency Bee -muuntajarakenteen etuja ovat korkea hyötysuhde ja pieni energiankulutus.

Sarjan keskeinen malli on Wallius 3000, mikä tarjoaa helppokäyttöisiä hitsausominaisuuksia käytännön töihin. Käytettävyyttä kaikille materiaaleille lisäävät koneen 10 jänniteporrasta, elektroninen langansyötön säätö ja varma syttyvyys, oikein mitoitetut jänniteportaat ja induktioalueet auttavat puolestaan valokaaren hallinnassa. Virtalähteen teho 300 A merkitsee keskeytymätöntä toimintaa ammattimaisessa käytössä.

Etupaneeli mittareilla

Käyttöominaisuuksiansa puolesta Wallius 3000 mig/mag-kone on suunniteltu monipuolisuuden tavoittein. Napaisuudenvaihto, hitsauslangan nelipyöräsyöttö ja LCD-mittarit ovat mukana vakiona. Kone on tehty lähes 100%:sti kierrätettävistä materiaaleista ja konventionaalinen rakenne on suunniteltu niin, että vuotuiset käyttö- ja huoltokustannukset ovat alhaiset. Wallius 3000 koneessa on EN 1090 valmius ja se on validoitavissa EN 50504 mukaisesti. Kone on Suomessa valmistettu normien EN 60974-1 ja EN 50199 mukaisesti.