Uusia Steadyline -sorvaus- ja avarrusmahdollisuuksia

Seco Tools on laajentanut värinävaimennettujen sorvaus- ja avarruspitimien Steadyline-tuoteperheen valikoimaansa. Uutuustuotteisiin kuuluu 25 mm:n (1,00") halkaisijan Steadyline-puomeja, GL25-sorvauspäitä ja jykeviä 100 mm:n (4,00") halkaisijan Steadyline-sorvauspuomeja sekä lisäyksiä Steadyline-puomien rouhinta- ja hienoavarruspäihin.

GL-liitäntä mahdollistaa nopean ja helpon sorvaus- ja avarrustyökalujen päiden vaihdon. GL-sorvauspäitä Steadyline-tuoteperheestä.

Steadyline-sorvauspuomeissa käytetään alan tehokkainta värähtelynvaimennustekniikkaa, mikä mahdollistaa helpon sorvauksen ja avarruksen jopa 10xD-syvyydessä niin pieniin kuin suuriin reikiin.

Järjestelmän passiivis-dynaaminen värähtelynvaimennustekniikka perustuu pitimen sisällä olevaan vaimennusmassaan sekä lyhyisiin, kompakteihin teränpitimiin, jotka maksimoivat vaimennuksen. Siksi jopa kymmenen kertaa puomin halkaisijan ulottuman käyttö on mahdollista ilman värinää tai työn keskeytyksiä.

Nopea ja helppo liitäntä
Steadyline mahdollistaa nopean ja helpon sorvaus- ja avarrustyökalujen päiden vaihdon siinä olevan patentoidun GL-liitännän ansiosta. Steadyline-puomien GL-liitäntä on tukeva ja tarkka. Keskitys- ja toistotarkkuus on 5 mikronia ja tarvittaessa teräpään voi kääntää 180 astetta.
25 mm:n (1,00") halkaisijan puomit ovat saatavissa Seco-Capto-, HSK-T/A- sekä lieriövarsiliitännällä. Pituusvaihtoehdot ovat 6xD, 8xD ja 10xD, jotka vastaavat haastavampiinkin pitkän ulottuman sovelluksiin.
Kuudentoista uuden GL25-sorvauspään käyttökohteita ovat yleis- ja uran sorvaus ja takatasaus DN..11-, CC..09-, DC..07-, DC..11-, TC..11- ja VB..11-kääntöterillä.
100 mm:n (4,00 ") Steadyline-sorvauspuomeissa käytetään BA-GL50-sovitinta teränpitimien kiinnitykseen. Sovitin mahdollistaa myös korkeapaineisen Jetstream Tooling -jäähdytyksen.
Rouhinta- ja hienoavarruspäät 66–115 mm:n (2,60–4,53") halkaisijoille asennetaan Steadyline-pitimiin BA060- tai BA080-liitännällä. www.secotools.com