Uusia automaatioratkaisuja LVD:ltä

Belgialainen levykone- ja järjestelmävalmistaja LVD esittelee EuroBLECH-messuilla Hannoverissa ratkaisujaan joustavan automatisoidun tuotannon tarpeisiin.

LVD esittelee uutuuksiaan Hannoverissa.

Uutuuksina Hannoverissa lanseerataan kaksi konemallia, ja lisäksi useissa muissa malleissa esitellään uusia automaatiopiirteitä.

ToolCell XT on LVD:n uusi automaattisella työkalunvaihdolla ja laajennetulla työkalukapasiteetilla varustettu särmäyspuristin. Uutuus tarjoaa lisää joustavuutta pienten tuotantoerien käsittelyyn, ja materiaali- ja materiaalivahvuusvalikoima on aiempaa laajempi. 

EuroBLECHissä lanseerataan myös Dyna-Cell -särmäyspuristin, mikä on kehitetty pienten ja keskikokoisten osien taivutukseen suurilla nopeuksilla. Kone perustuu LVD:n Dyna-Pressiin, ja uusi kompakti robotisoitu taivutusratkaisu tuo sujuvuutta tuotantoon ja tuotannonvaihdoksiin nopeuttamalla läpimenoaikoja ja vähentäen kustannuksia.

Sujuvuutta automatiikalla

Electra FL 3015 -kuitulaser esitellään Hannoverissa 10 kW: n laserlähteellä varustettuna, sen yhteydessä  10-hyllyinen kompaktitorni (CT-L) lataa, purkaa ja varastoi kappaleita ja materiaaleja.

Easy-Form 80/25 -särmäyspuristin esitellään kulman valvonta- ja korjausjärjestelmällä varustettuna. Järjestelmä varmistaa halutun kulman ensimmäisestä taivutusoperaatiosta lähtien. Taivutusprosessi ei keskeydy eikä tuotantoaikaa menetetä.

Esillä on myös Strippit PX-1530 -lävistyskone, millä voidaan rei'ittää, taivuttaa ja käsitellä monentyyppisiä kappaleita, myös monimutkaisia ja kolmiulotteisia osia. Automaatiojärjestelmä (FA-P) tekee työstä lataamisen / purkamisen ja osan poiminnan osalta keskeytyksetöntä.

CADMAN Suite on LVD: n softapaketti prosessien integrointiin ja prosessivirran hallintaan. Messuilla on esillä CADMAN Suite kokonaisuudessaan.

LVD:n ohjelmaan kuuluvat levy- ja levytyökoneet, kuten laserleikkausjärjestelmät, lävistyskoneet, särmäyspuristimet ja keskitason automaatiojärjestelmät, jotka on integroitu CADMAN-ohjelmistosovellukseen. LVD:n Suomen edustaja on Prodmac. (KH)