Tuhannes Studer S31

Fritz Studer AG:n toimitettujen S31 -mallisten pyöröhiomakoneiden määrä on ylittänyt tuhannen rajapyykin. Tuhannes sveitsiläisvalmistajan S31 toimitettiin Wuhan Hangda Aero Science & Technology Development Co., Ltd.n käyttöön Kiinaan.

Luovutustilaisuus. Yongjun Wang, Wuhan Hangda Aero Science & Technology Development Co., Ltd: n varapääjohtaja ja Zhao Jianwei, Studer-koneiden myyntijohtaja United Grinding China.

Wuhan Hangda Aero Science & Technology Development Co., Ltd. kehittää tarkkuuskomponentteja ilmailualalle Dongxihussa Kiinassa. Vakaasti viime vuodet kasvanut yritys päätti investoida uuteen tarkkuuspyöröhiomakoneeseen ja sopimuksen sai Fritz Studer AG sai S31. Erityiseksi tapahtuman teki se, että vuoden 2018 lopulla Kiinaan toimitettu kone oli samalla tuhannes Studerin toimittama S31.

Pyöröhiomakone vaativiin tehtäviin

S31 on Studerin monipuolisiin tehtäviin suunniteltu pyöröhiomakone. Kone sopii niin yksittäiskappaleille kuin pienille ja suurille sarjoillekin. 

Kone on myös pienikokoinen, ja se on valmistajansa mukaan erityisen suosittu sopimusvalmistajille, jotka tekevät vaativaa pyöröhiontaa.  Koneiden runko on värähtelyä vaimentavaa, lämpöä ja kulutusta kestävää Granitan -mineraalivalua. 

Ensimmäinen S31 lähti Studerin Steffisburgin tehtaalta vuosituhannen vaihteessa, ja kone on edelleen käytössä. Se toimii Shvabe Munich GmbH:n käytössä Geretsriedissä Saksassa.

Juhlallinen luovutus Kiinassa

Yongjun Wang, Wuhan Hangda Aero Science & Technology Development Co., Ltd: n varapääjohtaja, on investointiin tyytyväinen. 

"Arvostamme koneen tarkkuutta ja ominaisuuksia, kuten mahdollisuutta ulko- ja sisäpuolen pyöröhiontaan, kierteen hiontaan ja nopeaan muovaukseen. Näin useita hiomaohjelmia voidaan toteuttaa yhdellä koneella", kertoo Yongjun Wang. Yrityksen käytössä on ennestään useita Studer-koneita.