Tekupit Open House

Tekupit Oy järjesti Pirkkalan tiloissaan elokuun lopulla Open Housen. Tapahtumassa oli tarkastelussa laajasti talon tarjontaa sopivan pienen purtavan kera.

Open House Tekupitilla. Jari Vainio esitteli tapahtumassa yhtä talon uutuuksista, 70 barin muljupumppua integroituna suodatinyksikköön.

Tekupit Oy on Pirkkalassa toimiva yritys, jonka tuotteita ovat työstökoneiden varaosat ja tarvikkeet, joita yritys toimittaa kotimaiselle asiakaskunnalle sekä myös vientiin.

Tarjontaan kuuluvat esimerkiksi Zebran skimmerit. Nauha-, levy ja putkiskimmerien lisäksi yritys toimittaa lastuamisenetsien kunnossapidon alueelle myös tynnyriin asennettavia muljun sekoittimia ja refraktometrejä. Myös muljupumput kuuluvat talon perinteiseen tuotepalettiin, niitä yritys toimittaa myös vientiin.

Tekupitin uudempaan tuotetarjontaan kuuluvat mm. Sarigölin lastunkuljettimet sekä laitteet öljysumun poistoon ja nauhasuodatukseen. Tuoteryhmässä ovat mm. Kube- ja Ecotech-öljysumuimurit sekä Easyband ja Evotech Deep-nauhasuodatuskoneet.

Tekupit Oy täyttää tänä vuonna 15 vuotta. Open House esitteli yrityksen tarjontaa elokuulla, ja nyt syyskuussa yritys on mukana myös Alihankinta-messuilla.