Teemana turvallisuus

Turvallisuusalan tapahtuma kokoaa syyskuussa saman katon alle Tampereelle alan ammattilaisia, vapaaehtoistoimijoita sekä tulevaisuuden osaajia verkostoitumaan ja kouluttautumaan. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa pidettävään kokonaisuuteen kuuluvat EuroSafety-, Turvallisuus- ja Työhyvinvointi-messut sekä kaksipäiväiset Logistiikka-messut ja toista kertaa Tampereella toteutettavat Työterveyspäivät.

EuroSafety tarjoaa katsauksen henkilönsuojaimiin, kuten kypärät, hengityksen- ja kuulonsuojaimet, turvajalkineet, liukuesteet, putoamissuojaimet ja kelluntavarusteet. Turvallisuus-messuilla on esillä mm. palo- ja pelastustoimeen suunnattua sisältöä.

Työhyvinvointi-messut yhdessä Työterveyspäivien kanssa tarjoavat työhyvinvoinnin ammattilaisille kattauksen ajankohtaisasiaa. Seminaariteemoina ovat muun muassa työsuojeluorganisaation vastuuhenkilöiden merkitys ja vastuut, pienten yritysten työterveys ja -turvallisuus ja psykososiaalisen riskin arviointi sekä työn väkivallan uhkan arviointi. Työterveyspäivät sisältää seminaarien lisäksi näyttelyn.

Sisälogistiikan ja materiaalinkäsittelyn ammattilaisten Logistiikka-messuilla teemoina ovat mm. sisälogistiikka ja materiaalinkäsittely sekä logistiikka- ja varastointipalvelut. Turvallisuus-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut 11.–13.9.2018, Työterveyspäivät 11.–12.9.2018, Logistiikka-messut 12.–13.9.2018.