Täydennystä Electra FL -mallistoon

LVD on lanseerannut teholtaan 8 kW:n mallin Electra FL 3015-kuitulaseristaan. Kone on varustettu nyt myös uudella leikkauspäällä. Tehokas käyttöjärjestelmä sekä uusimman sukupolven Touch-L-ohjaus lisäävät suorituskykyä.

Electra FL 3015 on markkinoilla nyt myös 8 kW:n kuitulaservarustuksella.

Electra FL on varustettu uudella Zoom-leikkauspäällä, missä säteen keskiön paikoituksen ja halkaisijan säätö on automaattinen. Uusi leikkauspää lisää leikkausnopeutta ja parantaa työn. Samalla se lisää koneen autonomiaa ja vähentää koneen käyttäjän tarvetta osallistua leikkaustyön kulkuun.

Koneella voidaan kuitulaserien tapaan leikata paitsi rauta- ja teräsmateriaaleja, myös pehmeitä materiaaleja kuten kuparia ja messinkiä.

Uusi leikkauspää lisää leikkausnopeutta ja parantaa työn laatua.

Jotta Electran 8kW:n leikkaustehosta saadaan hyöty irti, kone on varustettu lineaarikäyttöjärjestelmällä. Koneen yhdestä kappaleesta tehty vankka ja vakaa runko mahdollistaa korkeat liikenopeudet ja kiihtyvyydet. Samasta syystä kone ei tarvitse alleen myöskään erillistä perustusta.

Ohjaus uudessa Electrassa on LVD:n uusimman sukupolven Touch-L 19 tuuman kosketusnäytöllä. Ikonipohjainen käyttöliittymä ohjaa käyttäjää asetuksissa.

Haluttaessa kone voidaan automatisoida suurille käsittelynopeuksille tarkoitetulla FA-L -lataus/kappaleenpoistojärjestelmällä (FA-L) tai CT-L -tornivarastojärjestelmällä. Enimmäislevykoko koneelle on 3000x1500 mm.

LVD on belgialainen levytyökoneiden valmistaja. Tarjontaan kuuluvat laserleikkauskoneet, lävistyskoneet, särmäyspuristimet, levyleikkurit, automaatiojärjestelmät ja Cadman-L -ohjelmistot. (KH) www.prodmac.fi