SURFCAM Funclub -koulutuspäivät 2018

Surfcam Funclub -koulutustilaisuus oli tänä vuonna Tallinnassa. Suomen ja Pohjoismaiden Surfcam-jälleenmyyjä Rensi järjesti marraskuun 22. - 23. päivä koulutustilaisuuden. Nykyään Surfcam ohjelmistot kuuluvat VERO Softwares -konserniin.

Surfcam Funclub -koulutustilaisuus

Surcamin vuotuisen koulutustilaisuuden tarkoitus on opettaa käyttäjille uusia toimintoja ja käyttötapoja, sekä vastata erilasiin kysymyksiin miten joku tai jotain mahdollisesti voidaan tehdä. Käyttäjien välinen keskeinen kommunikointi on tärkeässä asemassa. Käyttäjäkokemus on tärkeää, aina joku on tehnyt jotakin, mitä muut eivät ole tehneet.

”Surfcam kiinnittää erityistä huomiota User Group -meetingeissä tulleeseen palauteeseen, liittyipä se sitten bugeihin, toiveisiin uusista ominaisuuksista tai paranuksista käyttöön. Funclub tapaamisiin tuleminen on paras tapa saada toiveensa eteenpäin ja saada vuotuista koulutusta”, kertoo Rensin Vesa Sirén.

Surfcam-ryhmä matkusti aamuyhdeksältä laivalla Tallinnaan ja koulutus alkoi Viru hotellissa ennen puolta päivää. Mielipiteiden ja toiveiden vaihdon jälkeen siirryimme Peppersacckiin nauttimaan ansaitun illallisen ja sen jälkeen kävelimme katsomassa Tallinnan vanhan kaupungin kuuluisaa joulutoria, kuten oheisista kuvista näkyy.

Surfcam Funclub -jäseniä Tallinnan vanhan kaupungin ison joulukuusen edessä.

Näinkin isossa ryhmässä oli vaikeuksia saada kaikki samaan aikaan kuvaan. Kuvia on myös SurfcamSuomi facebook sivulla, josta voi käydä peukuttamassa parhaat otokset. www.rensi.fi