Startupeja AlihankintaHEATissa

Tampereen Alihankinta-messuilla järjestetään kolmannen kerran startupien ja teollisuusyritysten verkostoitumistapahtuma AlihankintaHEAT.

AlihankintaHEAT sijoittuu nyt pääaulaan.

AlihankintaHEAT on laajentunut nyt yksipäiväisestä kolmipäiväiseksi ja on siirtynyt messujen ytimeen pääaulaan. HEAT haastaa teollisuuden perinteiset ajattelu- ja toimintatavat sekä kääntää alan toimijoiden katseet tulevaisuuden älykkääseen teollisuuteen. Heat Stagella on luvassa ajankohtaisia puheenvuoroja, keskusteluja ja pitchauksia.

”AlihankintaHEATissa visioidaan, miltä suomalaisen valmistavan teollisuuden tulevaisuus näyttää ja kuinka teknologiat muuttavat toimintatapoja. Heat Stagella kuullaan alan odotuksista, näkymistä sekä uudistuvasta ja älykkäästä teollisuudesta. Mukana on innostavia startupeja ja kasvuyrityksistä kiinnostuneita kumppaneita”, kertoo Tampereen Messujen ja Finland Eventsin tapahtuma- ja viestintäpäällikkö Tanja Järvensivu.

AlihankintaHEATissa on mukana 11 startupia, joilla on tarjota tuotteita, palveluita tai yhteistyöehdotuksia teollisuudelle: 360Mediatalo Oy, Coup4 Oy, Eligo Studio Oy / eligo.live, Chainfrog Oy, Fuusio Labs Oy, Sensoan Oy, Trelic Oy, TreSolver Oy, UnSeen Technologies Oy, Vaisto Solutions Oy ja Wizense Oy. 

 

Tampereen Alihankinta-messut järjestetään tällä viikolla tiistaista torstaihin 25.–27.9.