Shark Line -mallisto laajeni

Dormer Pramet on laajentanut raaka-ainekohtaista Shark Line -kierretappivalikoimaa kahdella uudella mallilla.

Uudet lisäykset Dormer Prametin raaka-ainepohjaisiin kierretappeihin ovat keltarengastapit rakenne-, hiilletys- ja niukkaseosteisiin teräksiin ja sinirengastapit ruostumattomiin teräksiin.

Shark Line on Dormerin kierretappimallisto, mikä on raaka-aineensa, pinnoitteen ja geometrian osalta suunniteltu tekemään kierretapeista tuotantovarmoja ja suorituskykyisiä useimmissa koneistettavissa raaka-aineissa.  

Kierretapin varressa oleva värirengas ilmaisee kierteitettävän raaka-aineen ja se nopeuttaa, sekä helpottaa oikean kierretapin valintaa.

Shark Line valikoimaan on lisätty kaksi uutta mallia. Keltainen Shark (E412) rakenne-, hiilletys- ja niukkaseosteisiin teräksiin ja Sininen Shark (E414) ruostumattomiin teräksiin. Molemmissa uusissa malleissa on suuri 48° kierukkakulma, joka tehostaa lastujen poistumista lastu-urista. Ne ovat erityisen sopivia, jopa 3xD syvien pohjareikien kierteitykseen.

Kolmisäteinen lastu-uran profiili ja vakio rintakulma koko lastu-uran matkalla parantaa lastuamisen kontrollia ja kierteen laatua ja estää lastujen kasautumisen kierretapin ympärille, joka puolestaan minimoi koneen seisonta-ajan ja parantaa tuottavuutta. Kierreosan takaosan kevennys tehostaa lastujen poistumista ja pienentää viimeisten kierteiden murtumisriskiä. Kevennys pienentää myös vääntövoimia paluuliikkeessä ja pidentää kierretapin elinikää.

Muut raaka-ainekohtaiset mallit ovat Punainen Shark seostettuihin teräksiin, Vihreä Shark alumiineihin ja Valkoinen Shark valurautoihin. Shark kierretapit valmistetaan pulveripikateräksestä. www.dormerpramet.com