Renishaw:lle tytäryritys Suomeen

Rami Vina on aloittanut Renishaw Oy:n aluemyyntipäällikkönä Suomessa. Kuva toukokuisilta Elmia-messuilta Ruotsista.

Renishaw PLC on perustanut tytäryrityksen Suomeen. Uuden yrityksen, Renishaw Oy:n, aluemyyntipäällikkönä aloitti huhtikuun alussa Rami Vina.

Suomessakin hyvin tunnettu Renishaw on brittiläisperustainen yritys, joka tuottaa teollisen metrologian kuten mittauksen ja liikekontrollin alueen laitteita ja palveluita, spektroskopiaa sekä terveydenhuollon teknologiaa. Globaalisti toimiva tutkimukseen ja tuotekehitykseen vahvasti panostava yritys on perustettu vuonna 1973 ja se on listattu Lontoon pörssissä.

Renishaw:n tuotantoa Englannissa. Equator -järjestelmillä varmistetaan tuotannon korkea laatu myös omassa tuotannossa.

Kehittyvää asiakaspalvelua

Renishaw:n tuotteita ja palveluita Suomeen on tähän mennessä hoidettu Pohjoismaisen organisaation kautta. Suomen markkinoista aiemmin Ruotsista käsin vastannut Hans Westberg jää eläkkeelle helmikuussa 2017 ja nyt Renishaw on toteuttanut uuden järjestelyn, missä Suomen toiminnot siirtyvät oman organisaation ja täkäläisen henkilöstön hoidettavaksi. Tavoitteena on näin kehittää yrityksen asiakaspalvelua edelleen. ”Näemme Suomen tärkeänä markkina-alueena ja oman paikallisen henkilöstön avulla voimme paremmin kehittää eteenpäin tällä alueella tapahtuvia toimenpiteitä”, perustelee toimitusjohtaja Bo Eneholm.

Renishaw:lla on laaja valikoima työkappaleen mittausantureita ja työkalun tunnistusantureita.

Tampereelta koko maahan

Renishaw Oy:n aluemyyntipäällikkönä on aloittanut Rami Vina 1. huhtikuuta alkaen. Hän keskittyy ensisijaisesti metrologiatuotteisiin. Ennen Renishaw:lle tuloaan Rami Vina työskenteli pitkään Fastemsilla ja hänellä on pitkä kokemus valmistavan teollisuuden automaatioratkaisuista. Vina työskentelee Ylöjärveltä käsin. ”Tampereen seutu on sijainniltaan erinomainen Suomen markkinoidemme suhteen. Toivotan Ramille onnea ja menestystä uudessa tehtävässään ja mielenkiintoisia aikoja Renishaw Oy:ssä, toteaa toimitusjohtaja Bo Eneholm.