Varastonhallintaa puheohjatusti

Optiscan on tuonut markkinoille varastonhallintajärjestelmän, joka toimii täysin puheohjatusti. Tehtäviä voidaan suorittaa puheohjauksen avulla, jolloin kädet ja silmät ovat aina vapaina työskentelyä varten.

Puheohjauksen ansiosta tuottavuus kasvaa perinteiseen varastonhallintaan verrattuna, jossa toimitaan käsipäätteiden avulla. Prosesseja voidaan suorittaa myös käsipäätteillä, tableteilla tai trukkipäätteillä ja järjestelmää käytettäessä voidaan aina valita sopivin laite prosessin vaatimusten mukaisesti.

AbakusWMS -järjestelmä sopii erityyppisiin varastoihin, jakelukeskuksista tuotantolaitosten materiaalivarastoihin. Se on suunniteltu optimoimaan varaston toiminnot ja maksimoimaan asiakaspalvelun laatu samalla kun varastoinnin kokonaiskustannuksia pienennetään.

Osaltaan järjestelmä lisää varastoprosessien läpinäkyvyyttä, eliminoi virheitä ja suoraviivaistaa prosesseja. Se voidaan sovittaa ERP-järjestelmän päälle, jolloin se ohjaa kaikkia työtehtäviä aina raportointiin ja analysointiin asti.