Projecta vahvistaa organisaatiotaan

Talouden piristymisen ja suomalaisen teollisuuden investointien kasvamisen myötä Projecta Oy on vahvistanut organisaatiotaan.

Vahvistusta Projectan organisaatioon. Ylärivissä vasemmalta Kalle Fontell, Perttu Lankinen  ja Jorma Saastamoinen, alarivissä Jaakko Kuukasjärvi, Ari Lindberg ja Teija Ahola

Kalle Fontell on nimitetty teollisuusmyynnin tuotepäälliköksi 27.11.2017 alkaen. Kallen vastuulla on teollisuustuotteiden myynti sekä suorille teollisuusasiakkaille että jälleenmyyjille. Hänellä on vahva kokemus koneiden ja tarvikkeiden myynnistä konepajateollisuudelle.

Perttu Lankinen on nimitetty konemyynnin tuotepäälliköksi 22.1.2018 alkaen. Perttu tulee vahvistamaan Projectan konemyyntiä erityisesti rakennus- ja massiivipuuntyöstön tuoteryhmissä. Hän on aikaisemmin tehnyt pitkän uran metallintyöstökoneiden ja -tarvikkeiden myynnissä.

Jorma Saastamoinen on nimitetty huoltoteknikoksi 2.1.2018 alkaen. Huoltosopimusten määrän kasvaessa Projectan huoltotiimin henkilöstöä lisätään edelleen vuoden 2018 aikana palvelukyvyn varmistamiseksi. Jorman rekrytointi on osa tätä panostusta. Jorma on aikaisemmin toiminut teollisuuden kunnossapidon vaativissa tehtävissä. Hänen asemapaikkansa on Pyhäjärvi.

Jaakko Kuukasjärvi on nimitetty asiakaspalvelujohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 6.11.2017 alkaen. Jaakko vastaa asiakaspalvelu- ja huoltotoiminnasta sekä niiden kehittämisestä. Jaakko on aikaisemmin toiminut useissa myyntitehtävissä sekä tuotanto- että myyntiyrityksissä. Hän tuo Projectaan vahvaa ja monipuolista osaamista johtamiseen.

Ari Lindberg on nimitetty myynti-insinööriksi asiakaspalvelutiimiin 6.11.2017 alkaen. Ari vahvistaa Projectan varaosapalvelua sekä tarvikemyyntiä. Ennen Projectaa Ari on työskennellyt pitkään teknologiateollisuudessa sekä täydentänyt insinöörin tutkintoaan konetekniikan opinnoilla.

Teija Ahola on nimitetty markkinoinnin suunnittelijaksi 27.11.2017 alkaen. Teijan vastuualueeseen kuuluu markkinointisuunnittelua, toteutusta ja viestintää. Teijalla on monipuolinen ja rautainen kokemus markkinoinnin tehtävistä sekä teknisiltä että kaupallisilta aloilta.