Pneumatiikan komponentteja online

Pneumatiikan laitevalmistaja Aventics on avannut Suomessa online-portaalin, mikä tarjoaa tietoja komponenteista ja ratkaisuista, jotka on yksilöity sekä insinöörien että oston asettamiin vaatimuksiin.

Useat teollisuudenalat kattava portaali on kohdistettu alkuperäisille laitevalmistajille, jälleenmyyjille sekä teollisuusautomaation ja hyötyajoneuvo-, elintarvike-, lääke-, energia- ja laivatekniikan alojen insinööritoimistoille.

Portaalissa hakutoiminto mahdollistaa kyselyt käyttöohjeista ja esitteistä teknisiin tietoihin saakka. Tilaaminen käy sujuvasti, asiakkaalla on myös käyttöoikeudet "myAVENTICS"-alueelle: Yksilöidyllä palvelualueella voidaan katsella toimeksiantoja ja tarjouksia, seurata toimituksia sekä ladata kaikki toimituksen kannalta oleelliset asiakirjat ja antaa palautetta tuotteista.

"Digitalisointi tarjoaa mahdollisuuksia lisäarvon luomiseen. Tarjoamme digitaalisella portaalillamme kellon ympäri palvelun, jonka älykkyys piilee yksilöllisessä yksinkertaisuudessa", sanoo Andreas Hart, Aventicsin digitaalisen liiketoiminnan johtaja.

Aventics otti uuden portaalin käyttöön kesällä Suomen lisäksi mm. muissa Pohjoismaissa Tästä syksystä alkaen portaali on käytettävissä myös Saksassa, Itävallassa, Ranskassa ja Espanjassa.