Nokka-tuotteiden oikeudet HT Enercolle

Nokka-tuotteisiin kuuluu valikoima traktori- ja mönkijäsovitteisia metsäkuormaimia ja -vaunuja, erilaisia kouria sekä näihin liittyviä lisävarusteita. Nokka-tuotteita myydään laajan jälleenmyyntiverkoston kautta koko Euroopassa. Tuotteiden verkkokauppa, huolto ja varaosamyynti jatkavat asiakaspalvelua muuttumattomin yhteystiedoin.

HT Enerco jatkaa Nokka-tuotteiden myyntiä, tuotekehitystä sekä niihin liittyvää huolto- ja varaosaliiketoimintaa.

Nokka-tuotteet valmistaa jatkossa HT Enercon sopimusvalmistaja HT Laser Oy yhdessä yhteistyöverkostonsa kanssa. HT Laser on yksi Suomen suurimpia metalliteollisuutta palvelevia komponentti- ja kokoonpanotoimittajia, ja sillä on samaa omistuspohjaa kuin HT Enercolla.

HT Enerco on yhteydessä jälleenmyyjiin ja Nokka-tuotteita tilanneisiin asiakkaisiin varmistaakseen laite- ja varaosatoimitusten häiriöttömän jatkumisen.

”Olemme tyytyväisiä voidessamme jatkaa Nokka-tuotteiden tarinaa HT-yhtiöiden puitteissa. Olen itse tutustunut Nokka-tuotteisiin ja niiden ominaisuuksiin jo toimiessani Nokka-Yhtiöiden Tume Oy:n toimitusjohtajana ennen yrittäjäksi ryhtymistäni. Nokka-tuotteiden sitoutuneet käyttäjät, uudet asiakkaat ja jälleenmyyjät kaikissa maissa voivat jatkossakin luottaa siihen, että kehitämme tuotteita ja niihin liittyviä palveluita samoilla tinkimättömillä periaatteilla, joista Nokka-tuotteiden laadukas maine on syntynyt”, kertoo HT Enercon ja HT Laserin perustaja ja omistaja Hannu Teiskonen.