Muutoksia Finn-Power Oy:n organisaatiossa

Finn-Power Oy:n toimitusjohtaja Juha Mäkitalo on päättänyt jatkaa uraansa toisen yrityksen palveluksessa. Toimitusjohtajan tehtävät ottaa muiden tehtäviensä ohella vastuulleen Finn-Power Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ezio Basso.

Finn-Power Oy:n toimitusjohtaja vaihtuu. Juha Mäkitalo (kuvassa oikealla) jatkaa toimitusjohtajana 30.4. saakka, sen jälkeen tehtävän ottaa vastuulleen Finn-Power Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ezio Basso (vasemmalla).
 

Yrityksen operatiivinen toiminta jaetaan Jarmo Mursulan (operatiivinen johtaja) ja Kalle Kujanpään (talous- ja hallintojohtaja) vastuille. Mursulalle raportoivat jatkossa nykyisten operaatioiden ja globaalin huollon lisäksi myös tuotekehitys, tuotepäällikköorganisaatio sekä laatu- ja prosessien kehitystoiminnot. Kujanpäälle raportoivat edelleen talousosasto, henkilöstö- ja tietohallinto ja uusina pohjoismaiden myynti ja huoltotoiminnot, ulkomaiset sivutoimipisteet, järjestelmämyynti sekä markkinointi.

Yllämainitut muutokset astuvat voimaan 1.5.2019 alkaen.

”Päätöksen tekeminen vaihtaa työpaikkaa 23 Finn-Powerilla vietetyn vuoden jälkeen ei ole ollut helppo ja on vaatinut jonkin aikaa pohdiskelua. Yrityksen hyvä taloudellinen tilanne ja se että tutut miehet jatkavat yrityksen ohjaimissa tekevät vaihdon helpommaksi”, kertoo toimitusjohtaja Juha Mäkitalo.