Konepaja 2018 on loppuunmyyty

Maaliskuussa järjestettävän Konepaja 2018:n näyttelyala on varattu täyteen, kerrotaan Tampereen Messuilta.

Konepaja-messut järjestettiin ensimmäisen kerran vuonna 2016. Tuolloin uusi tapahtuma onnistui lunastamaan sekä yritysten että kävijöiden odotukset ja iso osa tuolloin mukana olleista yrityksistä vahvisti jo messujen aikana olevansa mukana myös seuraavalla kerralla.

”Nykyajan konepajat ovat täynnä uusinta tekniikkaa, joten alalla on tilausta hyvin toteutetuille uusimpia koneita ja laitteita esitteleville sekä verkostoitumismahdollisuuksia tarjoaville messuille. Useiden koneiden kyljessä näkyi jo ensimmäisillä messuilla Myyty- tai Varattu-lappuja, ja se on huomattu. Kone- ja laitehankinnat ovat konepajatoimijoille isoja investointeja, jotka ovat kilpailukyvyn kannalta tärkeitä. Tuotannon tehostumisen myötä juuri investoinneilla on mahdollista tasata toimijoiden kilpailuedellytyksiä”, sanoo myyntiryhmäpäällikkö Mikael Wänskä Tampereen Messut Oy:stä.”

”Yhtä tärkeitä kuin koneet ja laitteet, ovat myös uudet ideat. Konepajoissa halutaan pysyä kartalla, saada viimeisintä tietoa ja tarttua uusiin ideoihin. Messut kokoavat yhteen tuhansia ammattilaisia vaihtamaan ajatuksia ja luomaan uusia verkostoja”, korostaa Wänskä.

Konepaja 2018:n käytössä 20.-22. maaliskuuta ovat Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen hallit A ja E. Samaan aikaan Konepaja-messujen kanssa pidetään Nordic Welding Expo.