Kone&Korjaamo -karnevaalit Machineryllä Vantaalla

Machineryn päätoimipisteessä Vantaalla järjestettiin 10.5. yrityksen historian toiset Kone&Korjaamo -karnevaalit.

Nähtävää oli niin sisä- kuin ulkotiloissakin. Nähtävillä oli tuotteita niin metallintyöstöön, rakentamiseen kuin myös voimantuottoon (generaattorit, moottorit ja vaihteistot).

Edellisistä karnevaaleista poiketen näytillä oli tuotteita ja palveluita kaikilta kolmelta toimialalta: metallintyöstö, rakentaminen ja voimantuotto (sisältäen generaattorit, moottorit ja automaattivaihteistot). Tapahtuma oli jälleen kerran menestys ja se keräsi saman katon alle niin nykyiset asiakkaat kuin myös uudet tuttavuudet. Yhteensä vierailijoita oli arviolta lähes 300.

Tapahtuma keräsi yhteensä lähes 300 kävijää.

Kokonaisvaltaisen palvelun talo

Yksi Karnevaalien tärkeimpiä tavoitteita oli tuoda esille Machineryn laajaa tuote- ja palvelurepertuaaria. Machinery haluaa tarjota asiakkaalle parhaan mahdollisen kokemuksen sekä tunteen siitä, että hän voi saada kaiken samasta paikasta, tutuilta henkilöiltä, mikäli se on mahdollista.

Viime aikoina yritys on pyrkinyt lisäämään omien osastojensa välistä yhteistyötä parantaakseen asiakaspalvelukokemusta. Tähän asti saadut tulokset ovat lupaavia. Machineryllä on paljon asiakkaita, jotka tarvitsevat esimerkiksi koneen pellintyöstöön kuin myös rakennustelineen itse työn tekemistä varten. Näissä tilanteissa osastojen välinen yhteistyö on tärkeässä roolissa ja tätä Machinery halusi tuoda vahvasti esille myös Kone&Korjaamo -karnevaalien avulla.

Machinery Oy järjesti Vantaan toimipisteessä Kone&Korjaamo -karnevaalit 10.5. Karnevaalit järjestettiin nyt toista kertaa.

Machinery tunnetaan yhä vahvasti pelkästään koneiden ja laitteiden maahantuojana. Yritys on jo pitkään panostanut lisäksi asiantuntija-, huolto- ja varaosapalveluihin.

Machinery ei ole kuitenkaan unohtanut kauppiaan roolia ja sen vuoksi tekee laajasti yhteistyötä eri toimialojen kone- ja laitevalmistajien kanssa. Tapahtumissa tämä näkyy pyrkimyksenä tuota valmistajan edustajat paikanpäälle kertomaan uutuuksista, tulevaisuuden näkymistä kuin myös esittelemään nyt myynnissä olevia tuotteita.

Karnevaaleissa paikan päällä olivat muun muassa kuivatus- ja lämmitys sekä työmaavalaisin valmistaja El-Björn, Allison automaattivaihteistojen edustaja sekä ranskalaisen ohutlevykonevalmistajan Jouanelin edustaja. Laitevalmistajien edustajien lisäksi paikalla olivat Suomen Peltiseppäyrittäjät ry:n edustajat.

Samaan aikaan karnevaalien kanssa Machinery järjesti kaksi asiantuntijaseminaaria. Seminaarit keräsivät paikalle yhteensä noin 50 kävijää.

Kaksi asiantuntijaseminaaria

Karnevaalien kanssa samaan aikaan Machinery järjesti kaksi asiantuntijaseminaaria.

Aiheina olivat Cummins merimoottorit sekä niihin liittyvät päästömääräykset sekä DRUPS-laitevalmistajan Euro-Dieselin tuotteet. Seminaareihin osallistui yhteensä noin 50 henkeä. Machinery kokeili ensimmäisen kerran asiantuntijaseminaarien järjestämistä viime vuonna ja siitä saatujen positiivisten palautteiden pohjalta päätyi nyt järjestämään niitä saman aikaan peräti kaksi. Seminaarit ovat oiva tilaisuus verkostoitumiseen niin kävijöille kuin myös järjestäjille sekä puhujille.

Tapahtuma oli kokonaisuudessaan onnistunut ja hyvää palautetta tuli niin asiakkailta kuin Machineryn omalta henkilökunnalta. Aika näyttää, tuleeko tapahtumasta jokavuotinen keväinen perinne, vai tekeekö yritys muutoksia ensi vuonna.