Kompaktirakenteinen viisteplasma

ESAB Welding & Cutting Products on esitellyt uutuutena kompaktirakenteisen viisteplasmajärjestelmän. DMX Automated Plasma Bevellerin rakenteen etuja ovat aiempaa parempi luotettavuus, turvallisuus ja helppokäyttöisyys. Järjestelmällä voidaan tehdä V-, Y-, X- ja K-viisteet, ja leikkauskulma on jopa 45° enintään 50 mm paksuissa materiaaleissa.

DMX Bevelleriä täydentää Esabiin uuden SmartBevel-teknologian lanseeraus. Se helpottaa ohjelmointia ja tekee viisteen leikkaamisesta täsmällistä. SmartBevel sisältää viistetiedot ja geometrian kompensoinnit, jotka vaaditaan V-, X-, Y- ja K-viisteiden leikkaukseen 6 - 50 mm:n seostamattomassa teräksessä. SmartBevel integroi viistekompensoinnit CNC-ohjaukseen, joten viisteen ohjelmointi on helpompaa ja leikkauksen hienosäätö tapahtuu nopeasti ja helposti suoraan koneesta.

Direct drive-rakenne eliminoi laitteesta vaihteistot, hihnat, rajakatkaisimet ja suojaamattomat kaapelit. Direct drive-tekniikasta johtuva monimutkaisuuden väheneminen parantaa niin suorituskykyä kuin luotettavuuttakin ja tekee rakenteesta kompaktin. Multi-Point Collision Protection System -järjestelmä tarjoaa täyden törmäyssuojan koko viistepäälle. Viistepään osia, jotka tulevat lähelle leikkuupöytää, suojataan usealla anturilla. Letkut ja kaapelit on tarkoin suojattu. www.esab.fi