Koko sarja Studer favorit -koneita

Hiomakonevalmistaja Studer on laajentanut tuotevalikoimaansa ja tuonut markkinoille uuden favorit-konesarjan. Kärkivälein 400, 650, 1000 ja 1600 mm varustetut favorit-sarjan hiomakoneet soveltuvat sekä lyhyille että pitemmille työkappaleille. Ulkoinen muotoilu on kokonaan uusi.

Kärkivälit Studer favorit-konesarjan koneissa ovat 400, 650, 1000 ja 1600 mm

Favorit CNC-pyöröhiomakoneet on suunniteltu niin yksittäis- ja sarjatuotantoonkin. Kone voidaan automatisoida asiakkaan tarpeiden mukaan ja automatisoinnin jälkeen koneissa voidaan käyttää monia hiomiseen liittyviä ​​lisävarusteita kuten prosessinaikaista mittavalvontaa, tasapainotusjärjestelmää, kosketusvalvontaa ja pitkittäispaikoitusta.

Kustannustehokas kone

Favorit on myös kustannustehokas kone. Kuten muissakin Studer-koneissa, uuden favoritin perustamateriaali on värinää ehkäisevää Granitania. Koteloinniltaan kone on puolestaan suunniteltu niin, että käyttäjällä on esteetön näkymä hiontaprosessiin. Hiomapää voidaan paikoittaa automaattisesti kolmen asteen välein ja siinä voidaan käyttää niin sisä- kuin ulkopuolistakin hiomakaraa.

X-akseli on 370 mm: n pituinen, minkä vuoksi oikaisukara voidaan sijoittaa työpylkän tai kärkipylkän taakse sen törmäämättä hiomapäähän. Asentoa voidaan säätää manuaalisesti T-urapitimessä.

Studer favoritissa on integroitu jäähdytys ja lämpötilakontrolloitu runko, joten Z-akselin mahdolliset muodonmuutokset eliminoituvat. Samanaikaisesti aktiivinen lämpötilan säätö mahdollistaa nopean pääsyn käyttölämpötilaan.

Nopeaa ja käytännöllistä ohjelmointia

Studer-hiontaohjelmisto ja sen StuderPictogramming tarkoittaa sitä, että myös vähemmän kokeneet käyttäjät voivat nopeasti ja käytännöllisesti ohjelmoida hionta- ja viimeistelysyklejä. Saatavilla on myös valinnainen StuderGRIND-ohjelmisto, joka mahdollistaa erikoissovellusten, kuten monimutkaistan kappaleiden profilointihionnan ohjelmoinnin.

Käyttäjäystävälliseksi suunniteltua muotoilua täydentää kosketusnäyttöpaneeli, jonka avulla käyttäjä voi helposti ja suoraan hallita laitetta. Koneen takana ja oikealla puolella olevat huoltoluukut tuovat ergonomiaa koneen käyttöön. Studer-tuotteiden kehittäminen, tuottaminen, kokoaminen ja tarkastaminen tapahtuu prosessiorientoituneella tavalla ja noudattaa VDA 6.4 ja ISO 9001:ssä säädettyjä direktiivejä. Studer on Cron-Tekin edustus.