Kierteityspäät syvien reikien kierteitykseen

Seco Tools on esitellyt uudet i GL25-kierteityspäät Steadyline-sorvaus- ja -avarruspuomeihinsa.

Uudet kierteityspäät laajentavat GL-päiden ja Steadyline-puomien valikoimaa, mikä on tarkoitettu lisäämään koneistustarkkuutta, parantamaan viimeistellyn pinnan laatua ja vähentämään kääntöterien kohdistamisesta ja päiden vaihdoista aiheutuvia käyttökatkoja.

Steadyline-sorvauspuomeissa käytetään tehokasta värähtelyn vaimennustekniikkaa, mikä mahdollistaa helpon sorvauksen ja avarruksen jopa 10xD-syvyydessä niin pieniin kuin suuriin reikiin. 

Uudet ja kompaktit GL25-päät soveltuvat kohteisiin, joissa reiän sisähalkaisija on pienimmillään 30 mm. Koneistus on vakaata jopa syvyyteen 10xD saakka, minkä lisäksi niissä on erittäin toistotarkka Secon GL25-liitäntä halkaisijaltaan 25 mm:n Steadyline-puomeihin, jolloin konepajat voivat hyödyntää järjestelmän hyvää ulottuvuutta ja tehokasta värinän vaimennustekniikkaa. GL-liitäntä ja optimoitu liitospaksuus lisäävät valmistajan mukaan keskityksen tarkkuutta ja toistettavuutta 5 µm:n tarkkuudella, mikä mahdollistaa käytön monipuolisuuden ja nopean ja helpon työkalun vaihdon. Seco Tools suunnitteli uudet GL25-kierteityspäät integroitaviksi Secon korkeapaineiseen Jetstream Tooling -lastuamisnestetekniikkaan. www.secotools.com