Kierteityslaatu vaativiin kohteisiin

Seco Toolsin uuden terälaadun TTP2050 edistyneen pinnoitteen ja geometrian ansiosta kierteitys on tehokasta, turvallista ja vakaata. Hyvä lastunhallinta takaa, että kierteityslastut eivät vioita lopputuotetta tuotannon viimeisissä vaiheissa.

TTP2050-laadun PVD-nanolaminaattipinnoite koostuu useista päällekkäisistä titaanialumiininitridi (TiAIN)- ja titaanisilikoninitridi (TiSiN) -kerroksista, mikä takaa hyvän kulutuskestävyyden, jota tarvitaan valuraudan, työkaluterästen, ruostumattomien terästen ja muiden haastavien teräslaatujen työstämiseen. TTP2050-laadun pinnoitteen kemialliset ominaisuudet tekevät siitä huomattavasti kierteitystyökaluissa useimmiten käytettyjä yleispinnoitteita parempia, ja sen työkalugeometrian ansiosta tehokkuus, turvallisuus ja tuottavuus paranevat mainittuja teräslaatuja työstettäessä.

TTP2050-kierteityslaatuja on saatavana 44 erilaista -A-profiilin geometrialle kokoluokissa 11 mm ja 16 mm (0,433 ja 0,650 tuumaa). Uusi laatu on saatavana kaikissa tavallisissa kierreprofiileissa sisä- ja ulkopuolisille kierteille. www.secotools.com

Lue myös: JETI-pitimet uudistuivat