Käsikäyttöinen uutuusplasma

ESAB Welding & Cutting Products on lanseerannut käsikäyttöisen Cutmaster 60i -paineilmaplasmaleikkauslaitteen.

Cutmaster 60i, 400 V, 3-vaiheisena painaa 16,8 kg ja tarjoaa 7,6 kW:n nimellistehon 50 % kuormitusaikasuhteella 60 ampeerilla. Suositeltu leikkuupaksuus on 16 mm ja irtileikkauksen maksimipaksuus 38 mm, ja sen leikkausnopeus on luokkansa suurin kaiken paksuisilla materiaaleilla.

Cutmaster on uudistunut monelta osin. Kookas näyttö on uusi, ja Cutmaster 60i -järjestelmä sisältää niin ikään uuden SL60QD 1Torch -polttimen. Kaasunoptimointitekniikka auttaa takaamaan erinomaisen leikkauslaadun ja -suorituskyvyn täsmäsäätelemällä ilmanpainetta samalla, kun käyttäjät voivat säätää kaasunpaineen manuaalisesti mieleisekseen. Kun käyttäjä säätää virran, käyttötilan ja poltintyypin ja lisää polttimen pituutta leikkuualueen laajentamiseksi 7,6, 15,2 tai 22,9 metrillä, kone ilmoittaa värinäytössä suositellut kaasupaineasetukset.

Cutmaster 60i:llä on kiinteä nelikahvarakenne, joka helpottaa laitteen nostamista sekä sen kuljettamista työmaalla. Cutmaster 60i:n lisäksi sarjaan kuuluvat mallit Cutmaster 80, 100 ja 120.