Joustavuutta syviin jyrsintäsovelluksiin

Seco Tools on laajentanut suosittujen T4-12-siilijyrsinten valikoimaansa viidellä uudella jyrsimellä. Ne tarjoavat taloudellisuutta yleiskäyttöön, väliviimeistelyyn ja rouhintajyrsintään. Kolmen metrisen ja kahden tuumakoon jyrsinlisäyksen ansiosta Secon vaihdettavapäisten pitkien tangentiaalisten siilijyrsinten valikoima on yksi laajimmista. Jyrsinten halkaisijat ovat 40-100 mm (2-4").

Uudet, HSK-100A-liitännän pitkät siilijyrsimet on suunniteltu erityisesti ilmailualan komponenttivalmistajia ajatellen. Vaihdettavapäisillä jyrsimillä on mahdollista toteuttaa myös räätälöityjä ratkaisuja, ja koska ensimmäinen teräsijarivi voidaan tarvittaessa vaihtaa, ei koko jyrsintä tarvitse uusia.

Jyrsimet sopivat erinomaisesti tarttuvien materiaalien koneistukseen, kuten ruostumattomaan teräkseen ja seostettuihin kuumalujiin materiaaleihin. Positiivinen, avoin kääntöterägeometria ja optimoidut laadut pidentävät työkalun käyttöikää, ja tangentiaalisesti asennetut monisärmäiset kääntöterät takaavat tehokkaan lastuvirran ja luotettavan työstön. www.secotools.com.