Jäljitettävyystarpeet toivat uusia kumppaneita Cajolle

Kotimainen lasermerkintälaitevalmistaja Cajo Technologies on solminut uusia yhteistyösopimuksia integraatioita toteuttavien yritysten, tamperelaisen Wisematicin ja kuopiolaisen Servicepointin kanssa, sekä uuden jakelijan Algol Oy:n kanssa.

Kaikki uudet yhteistyökumppanit ovat kokeneet asiakkaiden jäljitettävyystarpeiden kasvaneen ja haluavat vastata kysyntään Cajon tarjoamien lasermerkintäratkaisujen avulla.

Kasvavana trendinä nähdään Cajon mukaan myös merkintäprosessien kehittäminen vastaamaan nykypäivän vaatimuksia esimerkiksi kustannustehokkuuden suhteen korvaamalla mustesuihkujärjestelmiä ja tarrakoneita laserilla.

Integraattoreista Servicepoint on tunnettu teollisuuden kunnossapidon ja automaation toimittaja, joka toteuttaa muun muassa serialisointia ja pakkauslinjastoja. Wisematic on erikoistunut asiakasräätälöityjen automaatiolaitteiden ja erityisesti robottijärjestelmien toimittamiseen. Uusi jakelija Algol Technics on teollisuuden kumppani ja materiaalinkäsittelyn asiantuntija.

Cajo Technologies Oy on perustettu vuonna 2010. Yrityksen lasermerkintäteknologiaa hyödyntävät muun muassa SSAB, Fiskars, Outokumpu, Kone, Prysmian Group, Kemppi ja Woikoski.