Isojoen Laitevalmiste on 30-vuotias

Kari Harju

Konevalmistaja Isojoen Laitevalmiste Oy täyttää tänään 30 vuotta. Tällä samalla päivämäärällä 15.5. myös yrittäjä Esa Hernesharju on 51-vuotias.

CNC-plasma Fincut tarkastelussa. Kuva Konepaja 2018-tapahtumasta, missä Isojoen Laitevalmiste oli mukana omalla osastollaan. Esa Hernesharju oli esittelytöissä.

Esa Hernesharju aloitti maatilayrittämisen sukupolvenvaihdoksen yhteydessä 18-vuotiaana yhdessä veljensä kanssa vuonna 1985.

Vuonna 1988 hän perusti Tmi Laitevalmisteen, joka vuonna 1995 muuttui Isojoen Laitevalmiste Osakeyhtiöksi.

”Koko toiminnan ajan on ideana ollut valmistaa ja kehittää koneita ja laitteita suoraan loppukäyttäjille”, Esa Hernesharju toteaa.

Kehitystyön tuloksia edustavat maataloudet laitteet sekä esimerkiksi täysautomaattinen pakkauskone.

Metallin sektorilla yrityksen keskeinen tuote on CNC-plasma Fincut. Suorituskykyinen, lineaarijohde- ja kuularuuvivedolla varustettu kone on tarkoitettu 1500x3000 levyjen leikkaukseen max. 30 mm vahvuuksille.

Konevalmistuksen ja myynnin lisäksi Isojoen Laitevalmiste huoltaa korjaa kaikkia myymiään koneita sekä varastoi kaikkia koneissa käytettäviä komponentteja

”Monenlaista on tullut kehiteltyä, mielenkiintoista on ollut ja jos Luoja suo pitkää ikää, tarkoitus on jatkaa edelleen samalla radalla eteenpäinkin”, Esa Hernesharju hymyilee.

Onnittelut 30-vuotiaalle yritykselle ja menestystä jatkoon!  Lisää tietoa yrityksestä sekä myös kiintoisa video Isojoen Laitevalmisteen historiasta: www.laitevalmiste.fi