Interaktiivinen Machining Navigator

Seco Tools on julkaissut Machining Navigator -luettelostaan interaktiivisen version.

PDF-muodossa julkaistussa uudessa versiossa tuotteita ja teknisten tietojen etsiminen käy perinteistä työkaluluetteloa nopeammin. Älykkäät ja interaktiiviset Machining Navigator -sivut näyttävät samalta kuin tavallisessa interaktiivisessa PDF-tiedostossa tai selattavassa nettilehdessä, mutta niissä on lisäksi useita hyödyllisiä toimintoja.

Käyttäjä voi siirtyä luettelossa nopeasti tietyn tuotesarjan sivulle napsauttamalla tuotteen nimeä sisällysluettelossa. Hän ei siis joudu etsimään tarvitsemiaan tietoja eri tuoteluetteloista, esitteistä ja verkkosivuilta, vaan pääsee siirtymään luettelon tuotetietoja ja hyödyllisiä linkkejä sisältävälle interaktiiviselle sivulle vain muutamalla hiirennapsautuksella.
Machining Navigator -PDF-tiedoston sivut sisältävät linkkejä secotools.com-sivustolle, jossa on tarjolla tarkempia tietoja kaikista Seco-tuotteista sekä tukea, jonka avulla käyttäjä pystyy löytämään ja tilaamaan tarpeisiinsa sopivan työkalun.

Secon interaktiivisen tuoteluettelon avulla käyttäjä voi luoda myös oman räätälöitävän luettelonsa valitsemalla haluamansa sivut PDF:stä. www.secotools.com