Holkki-istukoita tukevaan jyrsimen kiinnitykseen

Seco Tools on tuonut markkinoille uudet holkki-istukat, joiden pitovoima ja välittyvä vääntö vetävät vertoja hydraulisten ja kutistuspidinten pitovoimalle ja takaavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn. Tehojyrsinistukat parantavat monikäyttöisyyttä ja kustannustehokkuutta, ja niiden ansiosta konepajat selviävät pienemmällä työkaluvarastolla.

Your caption text here

Tehojyrsinistukka takaa maksimissaan 5 mikronin heiton 3Xhalkaisijamitasta mitattuna. Kiristystekniikan ansiosta yhteen Seco-istukkaan voi kiinnittää 20 mm:n, 32 mm:n, 0,75 tuuman ja 1,25 tuuman lieriövarsia sekä 20 mm:n ja 0,75 tuuman Weldon-varsityökaluja. Supistusholkkeja käyttämällä yhtä istukkaa voi käyttää lieriövarsissa, Weldon- ja Whistle Notch -työkaluissa, joiden varren halkaisija on 6–25 mm tai 0,25–1,00 tuumaa.

Istukat soveltuvat käytettäväksi jyrsintyökaluissa – niin rouhinta- kuin viimeistelytöissä – sekä poraus- ja kierteitystyökaluissa.
Seco Toolsin tehojyrsinistukat tarjoavat konepajoille innovatiivisia hyötyjä tavallisiin kiristysholkkipitimiin verrattuna. Mutterin ja neulalaakerin muodostama malli takaa erinomaisen puristusvoiman ja vaatii vain vähäisen kiristyksen, toisin kuin teräs–teräskontakti holkkipitimissä.
Lisävarusteena saatavien jäähdytysnesteen ohjausruuvien ansiosta tehojyrsinistukoihin voidaan yhdistää läpijäähdytyskanavaominaisuus. Näiden Seco-istukoiden ansiosta konepajan ei tarvitse hankkia muita lisälaitteita, kuten lämmitys- tai hydrauliikkayksiköitä.
Secon tehojyrsinistukat ovat saatavana HSK-A-, Seco-Capto-, DIN-, BT- ja BT-kartioilla sekä ANSI-karaliitännöillä. Jokaisen istukan mukana toimitetaan holkinvedin, pysäytinruuvi (DIN-, BT- ja ANSI-liitännöillä) ja käyttöohjeet. www.secotools.com