Finnsiirto 30-vuotta

Hyundai- ja Ausa -trukkien maahantuojana tunnettu Finnsiirto Oy viettää tänä vuonna 30-vuotispäiviään. Hiljattain uusin tiloihin Liedossa muuttanut ja Tampereelle toimipisteen avannut yritys on vahvasti mukana myös Tampereen Alihankinnassa.

Yrityksen uudet toimitilat Liedossa toi tilaa ja uusia mahdollisuuksia niin huoltoon kuin trukkiesittelyillekin.

Finnsiirto maahantuo, myy, huoltaa ja vuokraa Hyundai, Ausa ja Avant trukki- ja työkonemerkkejä. Yritys toimii ympäri Suomen ja pohjoisin huoltopiste löytyy Kittilästä.

Yhden miehen konehuoltoyrityksenä aikanaan aloittanut Finnsiirto on nykyisin Suomen johtavia sisä- ja ulkologistiikan tuotteita ja palveluita tarjoava konetalo. Tuoreita uutisia on muutto uusiin toimitiloihin Liedossa vuonna 2018. Se mahdollisti nopeaan kasvuun tarvittavan modernin korjaamotilan, näyttävän showroomin sekä ison piha-alueen Demoparkkeineen.

Suuri konevarasto

Finnsiirron konepihalta löytyy lähes kaksi sataa uutta ja hyväkuntoista käytettyä trukkia, kurottajaa, työntömastotrukkia, varastokoneita ja Avanttia.

”Eri teollisuuden aloille, varsinkin konepajasektorille, jossa käytetään sekä pieniä että suuria trukkeja, löytyy näin työkone hinnasta, merkistä ja mallista riippumatta. Iso trukkivarasto on avuksi myös nopeasti kasvaneessa vuokraustoiminnassa, sillä asiakkaan vuokratarpeen sattuessa Finnsiirron varastosta löytyy aina sopiva trukki, on kyse lyhytaikaisesta tai pitkästä, useiden vuosien vuokratarpeesta”, kertoo tuotepäällikkö Kimmo Tiittanen.

Finnsiirto maahantuo, myy, huoltaa ja vuokraa Hyundai, Ausa ja Avant trukki- ja työkonemerkkejä.

Esillä Alihankintamessuilla

Alihankinta 2019 -messuilla 30-vuotias Finnsiirto esittelee uusia Hyundai dieseltrukkeja, joissa on useita sekä kuljettajaa että lähellä liikkuvia ihmisiä turvaavia ja työtä tehostavia teknisiä ominaisuuksia.

”Sellaisia ovat mm. kuormavaaka, peruutuskamera, maston kallistuskulman anturit, trukin kallistusanturit ja mastohydrauliikan paineakku. Toiminnot ovat integroitu moderniin kuljettajan informaationäyttöön, joten kuljettajalla on aina kaikki toiminnot saatavilla yhdellä näytöllä.” Trukkien moderni elektroniikka mahdollistaa lukuisasti erilaisia tehtaalta valmiiksi saatavia tai jälkiasennettavia toiminnallisuuksia. Niitä on eri trukkimalleissa nykyisin jo iso määrä ja tekniikan kehittyessä trukit ja muut työkoneet muuttuvat entistä enemmän edistyksellisempään suuntaan. Hyundai -trukkien laaja vakiovarustelu koskee kaikkia mallisarjoja nostoteholla 1000kg – 25 000kg.

Moderni kalustonhallintajärjestelmä

Alihankintamessuilla Finnsiirron osastolla vierailee myös edistyksellistä kalustonhallintajärjestelmää tarjoava yritys FleetHub, jonka ohjelmisto on asennettavissa työkoneisiin merkistä, mallista tai iästä riippumatta.

”Järjestelmän avulla esim. trukin elinkaari-ajattelu saa uudet mittasuhteet, kun kalusto on GPS-seurattavissa mm. Heatmap-toiminnon avulla ja törmäysanturit seuraavat törmäyksiä ja vahinkoja. Ominaisuuksiin sisältyy myös mm. vikakoodien luku ja huoltojen kohdistaminen”, toteaa Kimmo Tiittanen. Osastolla myös mukana monipuolisia ja räätälöityjä logistiikkapalveluja tarjoava Hub Logistics Finland Oy.

Uusi toimipiste Tampereelle

Finnsiirto avasi uuden toimipisteen myös Tampereelle Sarankulmaan vuoden 2019 alussa.

Se mahdollistaa nopeaan ja paikallisen palvelun. Tampereen toimipisteessä on esillä laaja valikoima uusia ja käytettyjä trukkeja, myös trukkivuokraus onnistuu Tampereelta. Uusien ja käytettyjen trukkien myynti sekä vuokrauspalvelu tarvitsevat laadukasta jälkimarkkinointia ja huolto-organisaatiota.

”Tampereen tiloista löytyy mm. iso huoltokorjaamo, täysin varustellut huoltoautot ja korjaamoalan ammattilaiset takaavat ystävällisen ja nopean palvelun”, Kimmo Tiittanen toteaa.