Eagle esittelee 15 kW kuitutasolaserin EuroBLECHissä

Vossin edustamilla levyntyöstämisen alan valmistajilla on esittelyssä kova kattaus uutuuksia kilpailukykyisempään levyntyöstöön 23.-26.10. EuroBLECH-messuilla Hannoverissa. ”Olemme koko viikon paikalla, joten kannattaa sopia kanssamme tapaaminen, jotta voimme muuttaa uusimmat teknologiat kilpailueduksenne”, liiketoiminnan kehitysjohtaja Marko Vossi kertoo.

Eagle esittelee osastollaan päivitetyn version iNspire-sarjan kuitutasolaserista 15 kW IPG kuitutasolaserilla ja muilla uutuuksilla

 
Eagle nyt 15 kW

Nopeita kuitutasolaserleikkausjärjestelmiä valmistava Eagle esittelee uutuuksia, mm. päivitetyn version iNspire-sarjan maailman nopeimmasta kuitutasolaserista 15 kW IPG kuitutasolaserilla ja muilla uutuuksilla. Yritys on keskittynyt puhtaasti hyödyntämään kuitulaserteknologian mahdollisuuksia ja järjestelmät ovat rakennettu kuitulaserresonaattorin ympärille hyödyntäen moderneimpia markkinoilla olevat teknologioita. Eaglen kuitutasolaserit ovatkin olleet myyntimenestys Suomessa ja niitä on myyty reilussa vuodessa jo peräti seitsemän järjestelmää. Toimitetut iNspire-sarjan koneet painivat omassa tuottavuusluokassaan. Niissä on lämpöstabiili ja jämäkkä polymeeribetonirunko sekä äärimmäisen kevyt hiilikuitusilta rungon välissä. 6G kiihtyvyys, 350 m/min paikoitusnopeus, 150 m/min leikkausnopeus sekä suuri tarkkuus saavutetaan jokaiselta akselilta löytyvillä lineaarimoottoreilla sekä absoluuttimittasauvoilla. Täysin mekaanisesti toteutettu pöydänvaihto tapahtuu vain 9 sekunnissa. Tähän mennessä kuitulaserin tehoa on ollut saatavissa 12 kW asti, millä saavutetaan huippunopeudet sekä myös erittäin paksut materiaalien leikkausvahvuudet. Suomen ensimmäinen 12 kW Eagle iNspire toimitetaan UltraCutille Vaasaan. Toinen viime aikaisista iNspire 6 kW investoijista on Ojala-Yhtymä Sievissä. ”Eagle näyttää taas alalle esikuvan huippuunsa viritetystä teknologiasta, mikä tarkoittaa asiakkaalle edullisempia osia yhä nopeammin ja joustavammin sekä erinomaisella laadulla”, Marko Vossi lupaa. (Osasto 15/F63)

Levyn-, profiilin- ja säiliöpäädyntaivutuskonevalmistaja Faccin esittelee messuilla taivutusosaamistaan.

Teknologiaa levyntyöstön eri sektoreille

Levyn-, profiilin- ja säiliöpäädyntaivutuskonevalmistaja Faccin esittelee messuilla taivutusosaamistaan. Suomeen on saatu aivan viime aikoinakin useita järeitä Faccin taivutuskoneita mm. Miilukankaalle ja Ahopajalle sekä myös useita koneita on toimituksessa asiakkaille. (Osasto 11/C08)

Hollantilainen Timesavers esittelee markkinoiden ainoana levynreunanpyöristyskonetta R2-reunanpyöristyksellä, mikä on yhä useampien suomalaisten konevalmistajien vaatimus komponenteilta maalauksen pysymiseksi.

Levynhiomakoneita valmistava hollantilainen Timesavers esittelee osastollaan 14/L41 markkinoiden ainoana levynreunanpyöristyskonetta R2-reunanpyöristyksellä. Tämä onkin yhä useampien suomalaisten konevalmistajien vaatimus komponenteilta maalauksen pysymisen varmistamiseksi. Viimeisin toimitus Suomessa tehtiin Toivalan Metallille. (Osasto 14/L41)

Italialainen Omera tarjoaa korkealuokkaista puristusosaamista pitkillä perinteillä. Messuilla on esillä uutuuksia moderniin puristamiseen ja reunanmuovaukseen.

Italialainen Omera tarjoaa erittäin korkealuokkaista puristusosaamista pitkillä perinteillä ja yrityksen koneita on käytössä merkittävillä toimijoilla Suomessa mm. Fiskars ja Ouneva. Osastolla esillä on uutuuksia moderniin puristamiseen ja reunanmuovaukseen. (Osasto 27/D64)

Baykalin särmäyskoneet ja levyleikkurit ovat messuilla esillä, ja nähtävissä uusimmat ohjaukset sekä lisälaitteet asetusaikojen minimoimiseksi sekä työn tehostamiseksi.

Turkin vanhimman levytyökonevalmistajan Baykalin suositut särmäyskoneet ja levyleikkurit esillä osastolla 14/H06, jossa nähtävissä uusimmat ohjaukset sekä lisälaitteet asetusaikojen minimoimiseksi sekä työn tehostamiseksi. (Osasto 14/H06) www.vossi.fi/euroblech