Contos siirtyi Edufixin omistukseen

Edufix Oy on ostanut Contos Oy:n koko osakekannan 29.12. tehdyllä sopimuksella.

Contos Oy:n liiketoiminta jatkuu aiempaan tapaan. Työstökonemyynnistä vastaavat yrityksessä Jukka Honkanen ja Aki Sainio. Edufix Oy vastaa edelleen huolto-, takuu- ja varaosatoiminnoista.

Contos Oy on vuonna 2012 perustettu eurooppalaisten metallintyöstökoneiden myyntiin erikoistunut yritys, mikä on erikoistunut raskaisiin metallintyöstökoneisiin. Ydinosaamisaluetta ovat mm. avarruskoneet, pitkäjyrsinkoneet ja karusellisorvit. Lisäksi Contosin tarjontaan kuuluvat myös erilaiset levytyökoneet, kuten levyleikkurit ja särmäyspuristimet, sekä esimerkiksi hiomakoneet. Yritys myös välittää muita metallintyöstökoneita asiakastarpeiden mukaan sekä asiakkailtamme vapautuvia käytettyjä koneita.

Edufix on vuonna 2005 perustettu metallintyöstökoneiden asennukseen, huoltoon ja käyttöön erikoistunut konepajateollisuuden huoltoyritys. Edufix Oy:n erikoisosaamisalueena ovat Heidenhain-ohjaukset sekä työstökoneiden mekaaninen ja sähköinen huolto. Edufix ja Contos ovat tehneet huollon osalta yhteistyötä jo pitkään Edufixin toimiessa Contos Oy:n edustamien tehtaiden valtuuttamana huoltoyrityksenä. Edufix toimii Helsingistä käsin koko Suomen alueella. Myös Contosin päätoimipiste on jatkossa Helsingissä.