Cenic Finland muuttaa keväällä

Konepaja-automaatioalan ohjelmistoihin, koulutukseen ja NC-ohjelmointiin erikoistunut Cenic Finland Oy muuttaa keväällä 2019. Uusi toimipiste sijoittuu valmistuvaan liikekiinteistöön valtatie 12 varteen Pirkkalan Linnakallion alueelle.

”Linnakallio on Pirkanmaan nopeimmin kehittyvä liikealue erinomaisella sijainnilla. Asiakkaamme pääsevät uusiin moderneihin koulutustiloihin ruuhkitta”, Petri Niittynen Cenic Finlandilta kertoo. Uuden liiketilan osoite on Muuraintie 5. Cenic Finlandin nykyinen toimipiste sijaitsee Tampereen Hervannassa, Hermiassa.

Muuton yhteydessä Cenic Finland palkkaa samalla lisää henkilökuntaa. Hakusessa on CAM-asiantuntija/tekninen myyjä

”Hakijalla tulisi olla käytännön kokemusta lastuavasta työstöstä ja NC-ohjelmoinnista, muu ohjelmointitaito on plussaa. Myös mielenkiintoa alaa kohtaan, hyvää englannin kielitaitoa, esiintymistaitoa ja matkustushalukkuutta tarvitaan”, Niittynen kertoo.

Muuton yhteydessä palkattavan asiantuntijan tehtäväkenttään kuuluu Niittysen mukaan ohjelmistojen myyntiä, tukitoimintaa, koulutusta, ja taitojen kehittyessä mahdollisesti postprosessorien kehitystyötä.

”Työnkuva täsmentyy toki taitojen ja mielenkiinnon mukaan. Huomioimme myös opiskelijat ja vastavalmistuneet, vaikka kokemusta ei niin paljon olisi kertynytkään. Tehtävässä pääsee pohjoismaiseen alan huipputiimiin (Cenic, Fructus Data, CCS Group) GibbsCAM-ohjelmistoa edustamaan. Palkkaus muodostuu ja kehittyy taitojen ja tulosten mukaan. Kannustan kiinnostuneita olemaan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info(at)cenic.fi”, Petri Niittynen kertoo.