AMB & Digital Way

Metallin konemessutapahtuma AMB käynnistyy tänään Stuttgartin messukeskuksessa Saksassa. Käytössä on uutta näyttelytilaa, tuore Paul-Horn-Halle (Halli 10) kasvattaa koneiden ja laitteiden esittelyalaa 15 000 neliömetrillä. Ajankohtaisen digitalisaation teemat näkyvät messuilla monin tavoin.

AMB:n kokonaispinta-ala on 120 000 neliömetriä ja mukana on yli 1500 näytteilleasettajaa.

AMB:n sisältöalueita ovat mm. koneistuksen koneet, laitteet ja työkalut, mittausjärjestelmät, laadunvarmistus, robotit, työkappaleiden käsittelystä, teollisuusohjelmistot ja -tekniikka, komponentit, kokoonpanot ja lisävarusteet.

Digitalisaatio näkyy messuohjelmassa. Tuotantoprosessien digitalisointiin ja prosessien valvontaan liittyvät ratkaisut kuuluvat syyskuun AMB:ssä monen näytteilleasettajan tarjontaan.

Ensimmäisen kerran oheistapahtumiin kuuluu erikoisnäyttely "Digital Way", mikä järjestetään yhdessä kahden päivän kongressin kanssa 18. ja 19. syyskuuta.

Joka toinen vuosi Stuttgartissa järjestettävä AMB kuuluu maailman viiden suurimman työstökonenäyttelyn joukkoon. Järjestäjä on Messe Stuttgart, tapahtumaa tukevat Saksan alan teollisuusjärjestöt VDMA ja VDW.

AMB-messuille odotetaan noin 90 000 kansainvälistä kävijää. Tapahtuman ajankohta on 18.-22.9. (KH)