Amadan EuroBLECH -tarjontaa

Japanilainen konevalmistaja Amada esittäytyy laajasti Hannoverin EuroBLECissä. Mukana on esimerkiksi uuden sukupolven ENSIS-kuitulasertekniikkaa ja myös älykäs V-Factory IoT-konseptin esitellään. Osaston teemana ovat tuotantoinnovaatiot uuden teknologian avulla.

Amada esittelee uusimpia tuotekehityksen tuloksiaan, ja painopiste osastolla on  laserteknologioissa ja IoT:ssä. Esillä on uusia teknologioita ja uudistuneita konemalleja livenä koko tapahtuman ajan.

Tämän vuoden tapahtuman painopisteessä on Amadan ENSIS-kuitulasertekniikan kehitys.

ENSIS-koneissa on Amadan oma muuntuvalla säteen moodin säätöteknologialla varustettu resonaattori, missä säde muuntuu automaattisesti leikattavan materiaalin vahvuuden mukaan

ENSIS-teknologia tarjoaa ratkaisuja niin levyn- kuin putkenkäsittelyynkin sekä hitsaukseen.

Esillä on niin uuden sukupolven koneita kuin automaatiovaihtoehtojakin.

Toinen painopiste osastolla on Amadan verkkopohjaisen V-Factory -konevalvontakonseptin seuraava sukupolvi uusilla seurantaominaisuuksilla. My V-factoryn kautta voidaan helposti seurata nyt koko tuotantoympäristöä. Valinnainen uusi IoT-tuki tarjoaa puolestaan suoran yhteyden asiakaspalveluun.

Esillä Amadan EuroBLECH-osastolla on laaja valikoima myös muita tekniikoita, kuten kuitulaserleikkauksen ja lävistyksen yhdistelmätekniikkaa sekä uusia sovellutuksia taivutuksen alueelle. Halli12, D06,F06 (KH)