Uutuuksia hitsausmessuilla

Hitsaus ja leikkausalan teemamessut, Schweissen & Schneiden 2017, järjestetään Saksan Düsseldorfissa 25-29.9.2017.

Perinteisesti messujen pitopaikkana ollut Essen on vaihtunut Düsseldorfiin. Euroopan suurin alan tapahtuma kokoaa jälleen kaikki alamme merkittävimmät toimijat uusine tuotteineen yhteen ja helposti tavoitettaviin.

Pienenä miinuksena suomalaisittain on päällekkäin osuvat Alihankinta messut Tampereella.

Tapahtumassa useat Airwellin päämiehet esittelevät uutuuksiaan.

Kjellberg GmbH esittelee plasmaleikkauksen uutta, industry 4.0-sukupolvea. Digitalisaatio vyöryy yli nykyisen teknologian. Osastolla näkyy myös merkittävä panostus jauhekaarihitsaukseen, samoin InFocus TIG -hitsausmenetelmä demona osastolla. Osasto 13A45.

Kemper GmbH osastolla AirWatch mittaa pajailman partikkelipitoisuuksia, analysoi ja ohjaa savunimua ja -suodatusta tulosten perusteella. Mukana on myös Suomessakin hyvin tunnettu suodatustorni Kemper CAT II-sukupolvi; Jälleen iso askel eteenpäin. 11F22.

Lincoln Electric Cutting Solutionsin osastolla tapahtuu TORCHMATE CE-sukupolven ensiesittely. Myynti alkaa myös Suomessa. Myös Accumove nc-ohjaus termisen leikkauksen eri sovellusten ohjaukseen esitellään. Lisäksi Python X -robotisoitu palkinleikkauslinja on demossa. 12D47 ja 13A93.

Airwellin edustus on tapahtumassa mukana. Lisätietoja ja henkilökohtaista palvelua on tarjolla messujen ajan. www.airwell.fi