Moniprosessiratkaisu vaativiin hitsauskohteisiin

Kemppi on tuonut markkinoille X8 MIG Welderin, moniprosessihitsausratkaisun vaativiin teollisiin hitsauskohteisiin. Suomessa suunniteltu ja valmistettu ratkaisu hyödyntää teollista internetiä (IoT) ja tarjoaa uudenlaista suorituskykyä, käytettävyyttä ja hitsauksen hallintaa vaativan teollisen hitsauksen tarpeisiin.

X8 MIG Welder on monipuolinen moniprosessiratkaisu pulssi-MIG/MAG-hitsauksesta puikkohitsaukseen, MIG-kaarijuottoon, hiilikaaritalttaukseen ja pinnoitushitsaukseen. Kokonaisuus koostuu päivitettävästä virtalähteestä, helppokäyttöisestä langansyöttölaitteesta, ergonomisesti suunnitelluista hitsauspistooleista, älykkäistä sovellusohjelmista sekä langattomasta Control Pad -käyttöliittymästä.

Älykäs virtalähde ja sen hallintaominaisuudet toimivat perustana Wise-erikoisprosesseille ja -toiminnoille, jotka ovat optimoitu vaativia hitsauskohteita varten ja  tarjoavat valokaaren ominaisuudet nopeaan hitsaukseen ja alumiinihitsaukseen (WiseFusion), ohutlevyille (WiseThin+), tunkeuman varmistamiseen (WisePenetration+), kapearailohitsaukseen (RGT), putkien pohjapalkojen hitsaamiseen (WiseRoot+) sekä vähäroiskeiseen hitsaukseen sekakaarialueella ja tehokkaaseen kuumakaarihitsaukseen (WiseSteel).

Langattoman käyttöliittymän avulla hitsaaja voi valita digitaaliset hitsausohjeet (dWPS) nopeasti, tarkastella niitä 5,7-tuumaiselta näytöltä sekä valita oikeat hitsausasetukset helposti. Laitteen hitsauspistoolit ergonomisilla kahvoilla, innovatiivinen langansyöttölaite sekä työvalot lisäävät käytettävyyttä.

X8 MIG Welder on yhteensopiva WeldEye -hitsaushallintaohjelman Welding Procedure and Qualification Management -moduulin kanssa. Laitteen mukana tulee myös maksuton My Fleet -pilvipalvelu. www.kemppi.fi