Matti Seppälä HT Laserin ja Elekmerkin toimitusjohtajaksi

Diplomi-insinööri Matti Seppälä (49) on nimitetty Teiskonen-konserniin kuuluvien HT Laser Oy:n ja Elekmerk Oy:n toimitusjohtajaksi.

Seppälällä on pitkä ja monipuolinen kokemus konepajateollisuudesta. Hän siirtyy HT Laserin ja Elekmerkin toimitusjohtajaksi Rolls-Royce Oy Ab:n tuotantojohtajan tehtävästä. Sitä ennen Seppälä on toiminut tuotannon, hankinnan, laadun, logistiikan sekä taloushallinnon johto- ja kehitystehtävissä mm. KONE Oyj:ssä ja Sandvik Mining and Construction Oy:ssä.

”HT Laser on vakiinnuttanut asemansa järjestelmä- ja osakokonaisuustoimittajana maailmanlaajuisesti tunnetuille konepajayhtiöille. Metallien leikkaamisessa ja työstössä panostamme asiakaslähtöisen palvelun lisäksi alan tehokkaimpaan teknologiaan ja huolehdimme siten kilpailukyvystämme. Tämä konkretisoituu jälleen kuluvan vuoden investointiohjelmassamme. Tähtäämme HT Laserin ja Elekmerkin hallittuun kasvuun ja olemme kiinnostuneita lisäämään myös kansainvälistä liiketoimintaamme”, sanoo Teiskonen-konsernin hallituksen puheenjohtaja Hannu Teiskonen.

”Olen tyytyväinen, että löysimme monipuolisen uran maailmanluokan konepajateollisuudessa tehneen Matti Seppälän toimitusjohtajaksemme. Uskon, että hänen johtamanaan HT Laserin ja Elekmerkin joukkue yltää seuraaviin kasvutavoitteisiimme. Toivotan Matin lämpimästi tervetulleeksi ja toivotan hänelle tehtävään parhainta onnea”, jatkaa Teiskonen.

”HT Laserin ja Elekmerkin toimintamalli, jossa ollaan lähellä asiakasta verkostona, tarjoaa erittäin mielenkiintoisen ympäristön työskennellä. Osaava henkilöstö, palvelu, laatu, luotettavuus sekä jatkuva panostus teknologiaan ovat nähdäkseni tekijöitä yhtiöiden hienon kasvun takana edellisvuosina. On ilo päästä jatkamaan yhdessä tiimimme ja asiakkaittemme kanssa eteenpäin”, kertoo Matti Seppälä.   

Matti Seppälä asuu perheineen Raisiossa ja työskentelee HT Laserin Kaarinan yksiköstä käsin.  

HT Laser on vuonna 1989 perustettu teollisuuden järjestelmätoimittaja. Yrityksen erikoisosaamista ovat metalliteollisuuden kokoonpanot ja komponentit sekä asiakkaan tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet. Yritys kuuluu teollisen laser- ja vesileikkauksen pioneereihin ja alan johtaviin toimijoihin Suomessa.

HT Laser toimii seitsemällä paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa. Vuonna 2016 yhtiön liikevaihto oli reilut 50 miljoonaa euroa. Yritys työllistää yli 300 teknologiateollisuuden ammattilaista ja toimintaa ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. HT Laser on osa Teiskonen-konsernia.

Elekmerk tarjoaa kattavat ohutlevymekaniikan, koneistuksen, pintakäsittelyjen ja kokoonpanon palvelut. Yritys palvelee kansainvälisten teknologiayhtiöiden sopimusvalmistajana ja vastaa asiakkaidensa tarpeisiin aina tuotesuunnittelusta valmiiden tuotteiden testaukseen.

Elekmerkin liikevaihto kasvoi vuonna 2016 reiluun 6 miljoonaan euroon. Tuotantotilat sijaitsevat Keuruulla, jossa työskentelee yli 40 ohutlevyosaajaa. Elekmerk on osa Teiskonen-konsernia. Toiminnoille on myönnetty ISO:9001 ja ISO:14001 -laatu- ja ympäristösertifikaatit.