Laajennusta PowerBend-mallistoon

Schröder on laajentanut kahteen suuntaan taivuttavien moottoroitujen kanttikoneiden PowerBend-tarjontaansa PowerBend Industrial -mallien myötä. Koneilla voidaan taivuttaa kokoluokasta riippuen levymateriaaleja 6 mm:n vahvuuksiin saakka.

PowerBend Industrial -mallit ovat tuore laajennus Schröderin PowerBend-mallistoon.

PowerBend Industrial UD-koneet ovat saatavissa kahdessa kokoluokassa. 4000 mm:n mallit taivuttavat levymateriaaleja 5 mm:in vahvuuksiin, 3200 mm:n malleissa enimmäisvahvuus on 6 mm.

Koneet on tarkoitettu vaativiin teollisiin taivutustöihin. Ylä- ja taivutuspalkin tuplakäytöt mahdollistavat nopeat kiinnitys- ja taivutusnopeudet ja yläpalkin 650 mm:n isku pitkien työkalujen käytön esimerkiksi nipputavaran taivutuksessa.

Koneiden taivutuspalkki kääntyy ylä- että alasuuntaan, joten levyä ei tarvitse kääntää eri suuntaisia taivutuksia varten.

Koneeseen on saatavilla optiona imukupein varustettu takavastejärjestelmä, mikä helpottaa koneella työskentelyä. Kun levy on asetettu takavastetta vasten, kone taivuttaa levyn automaattisesti ilman, että käyttäjän tarvitsee puuttua operaatioon.

Joustavaa koneen käyttöä edistävät mahdollisuus vaiheittaiseen taivutukseen sekä pienten  kappaleiden ja kapeiden profiilien taivutus edestä.

Ergonomista työskentelyä varten kone voidaan varustaa kahdella kosketuspaneelilla koneen edessä ja takana tapahtuvaa työskentelyä varten. Hydraulinen työkalukiinnitys on mukana nopeita kappalevaihtoja varten.

PowerBend Industrialin mallit on varustettu graafisella POS 2000 2D-ohjauksella.

Toinen ohjausvaihtoehto on Evolution -sarjasta tuttu POS 3000 3D-ohjaus.(KH)  www.tarivo.fi