Kemppi on valinnut uuden toimitusjohtajan

Kemppi Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Ville Vuori (44). Hän toimii tällä hetkellä Incap Oyj:n toimitusjohtajana. Tämän hetken suunnitelmien mukaan hän aloittaa uudessa tehtävässä loppuvuoden aikana. 

 

”Olemme hyvin tyytyväisiä saadessamme toivottaa Villen tervetulleeksi Kemppi-tiimiin. Hänellä on laaja johtamis- ja liiketoimintakokemus sekä vahvaa näyttöä yrityksen menestyksekkäästä luotsaamisesta. Ville tuntee hyvin niin isojen ja pienten kuin myös julkisten ja perheyritysten toimintatavat. Hän on tottunut operoimaan kansainvälisissä ympäristöissä ja hänellä on kokemusta monista meille tärkeistä asiakassegmenteistä. Mukava yksityiskohta hänen taustassaan on myös se, että Ville on työskennellyt levyseppähitsaajana ennen varsinaisten opintojensa aloittamista, joten hitsaamisen maailma on hänelle tuttu myös käytännön tasolla”, kommentoi Kemppi Oy:n hallituksen puheenjohtaja Teresa Kemppi-Vasama.

”Kemppi on moderni oman alansa kärkiyritys, jolla on pitkä historia ja erinomaiset kasvumahdollisuudet kansainvälisellä hitsausalan markkinapaikalla. Olen iloinen ja otettu päästessäni osaksi Kempin vahvaa tiimiä”, sanoo Ville Vuori.