Index Traub -uutuudet esillä Hannoverissa

Index Traubilla on esittelyssä useita uutuuksia Hannoverin EMO messuilla. Osastolla on esillä 20 erilaista konemallia yli 1000 m² ständillä. Index-Traubin teemoina messuilla ovat uusien tuotteiden lisäksi digitaalinen tuotanto, joustavuus, energiatehokkuus ja ympäristöasiat, eli teemat, jotka ovat tärkeitä ja kiinnostavat kaikkia.

Yli 1000 neliön Index Traub - ständille odotetaan runsaasti kävijöitä EMO-messuilla.

Seuraavat uutuudet ovat mukana Index Traubin osastolla:

Uusi TNL20 lyhyt- ja pitkäsorvaukseen

Traub esitteli keväällä Open Housessa TNL20 sorvin, joka oli samalla pituussorvausautomaatti ja NC-sorvi. Tätä sorvia saa sekä 9-akselisena, että 11-akselisena mallina.

Koneen työstötila on avara ja ergonominen ja tukevarakenteinen runko takaavat erityisen hyvät työstöarvot tankohalkaisija-alueella alle 20 mm.

Koneella voidaan ajaa jopa 4 työkalulla samanaikaisesti. Koneen toiminta on toteutettu ilman hydrauliikkaa. Tilantarve on pieni ja kone voidaan varustaa robottisolulla, joka on integroitu koneen runkoon. Uusi TNL20 soveltuu monipuolisten tanko-osien koneistukseen yhdellä asetuksella.

Index G200 sorvaukseen ja jyrsintään

Index G200 koneessa on kaksi revolveria alhaalla ja yksi revolveri/jyrsinyksikkö ylhäällä, joka on käännettävissä 360 astetta. Joustava valmistustapa sopii monimutkaisten ja vaativien kappaleiden koneistukseen yhdellä asetuksella yhdessä koneessa alusta loppuun. INDEX G200 soveltuu sorvauksen ja jyrsinnän lisäksi, mitä erilaisimpiin työstöihin kuten esim. hiontaan, hammastuksen tekoon, kanuunaporaukseen ja sisäpistoon. Kone sopii parhaiten monimutkaisten ja mittatarkkojen osien valmistukseen, joissa tarvitaan sorvauksen lisäksi paljon jyrsintää ja porausta.

Monikarasorvausta Index MS 40C-8:lla

Index on perinteinen markkinajohtaja monikarasorvivalmistajana.

Nyt esitellään 8-karainen NC -monikarasorvi MS 40C, jolla osien valmistus käy yhä taloudellisemmin. INDEX on panostanut monikarasorvien asetusten teon helppouteen, joustavuuteen ja nopeuteen.

Asetuksia on helppo tehdä ergonomisesti avonaisen työstötilan vuoksi. Monikarasorveissa on mahdollista suorittaa erilaiset koneistukset, kuten poikkiporaukset, tasojyrsinnät sekä katkaisupuolen työstöt mittatarkasti ja nopeasti sorvausten ja jyrsintöjen lisäksi.

Suomalainen miehitys on messujen ajan paikalla. Halli 17/D03.