DMG Morin digitalisointiratkaisut EMO-esittelyssä

DMG Mori on mukana EMO:ssa näyttävin panostuksin teemalla Path to Digitalization. Näyttelyalaa on käytössä 18 000 neliömetriä ja esillä 80 eri konetta ja tuotantoratkaisua. Uutuuslanseerauksia on kahdeksan.

Matkalla tulevaisuuteen

DMG Morin EMO-teema on Path to Digitalization ja esimerkiksi app-pohjaista Celos-ohjausta ja käyttöjärjestelmää, DMG Morin teknologiasyklejä ja räätälöityjä digitaalisen tuotannon ohjelmistoratkaisuja esitellään.

Samassa yhteydessä DMG Mori esittelee kirjon automatiikkaratkaisuja uudessa Vertigo-designissään. Noin puolet esiteltävistä koneista on varustettu automaatioratkaisuin.

Digitaalisen tuotantoketjun osana DMG Mori esittelee EMO:ssa ratkaisuja ainetta lisäävän valmistuksen sektorilta. Esillä on sekä LMP (Laser Metal Deposition) että jauhepetityyppistä (SLM) teknologiaa.

EMO:ssa esitellään myös DMG Morin Technology Excellence Center ratkaisuja eri teollisuuden alueille. Sen puitteissa toteutetaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa avaimet käteen -tyyppisiä ratkaisuja esimerkiksi ilmailun, autoteollisuuden, lääketieteen teknologian tai muotinvalmistuksen alueille.

Kahdeksan maailmanuutuutta

Konelanseerauksia DMG Morin osastolla EMO:ssa nähdään jälleen runsaasti. Mukana on kahdeksan maailman ensiesittelyä jyrsinnän ja sorvauksen tuotesektoreille.

Koneista uusi CTX 2500 / 700 -sorvauskeskus avaa tämän sarjan viidennen sukupolven, CLX 550 puolestaan laajentaa DMG Morin perussorvien tarjontaa.

Uusi NLX 2500 laajentaa tarjontaa sorvaus-jyrsintäkoneissa. Lisäksi mukana ovat uusi kolmannen sukupolven CTV 250 sekä Multisprint 25 ja Multisprint 36, jotka tarjoavat uutta suorituskykyä sarjatuotannon tarpeisiin.

Lisäksi osastolla lanseerataan kaksi 5-akselista koneistuskeskusuutuutta XXL-koneiden sektorille. Ne ovat uusi DMU 340 Gantry ja DMU 200 Gantry. Halli 2. (KH)