BriCut Tools ja Wohlhaupter vahvistavat läsnäoloaan Suomessa

Saksalainen Stuttgartin lähellä kotipaikkaansa pitävä tarkkuusavartimien valmistaja Wohlhaupter on myynyt osan osakkeistaan Yhdysvaltalaiselle Allied Machine & Engineering-yhtiölle. Wohlhaupterin alkuperäiseen omistajasukuun kuuluva Frank M. Wohlhaupter on samalla lisännyt omistusosuuttaan Wohlhaupterista ja jatkaa Wohlhaupterin toimitusjohtajana.

Suomalainen asiakas pääsee testaamaan Wohlhaupterin tuotteita BriCut Tools Oy:n tiloissa Riihimäellä. Tarvittaessa asiakkaan kappale voidaan koekoneistaa sekä pysty- että vaakakaraisilla koneilla testitiloissa Suomessa. Mikäli vaaditaan erityisiä koejärjestelyitä, asiakkaan kappaleet voidaan toimittaa testattaviksi Saksaan Wohlhaupterin toimitiloihin.

Wohlhaupterin tuotteita asiakas voi tilata myös suoraan BriCut Toolsin Internet-WEB-shopista. Tämä helpottaa, nopeuttaa ja tuo kustannussäästöjä. Wohlhaupter jatkaa useita kymmeniä vuosia jatkunutta yhteistyötä ja suoria toimituksia alkuperäisen maahantuojansa Bricut Tools Oy:n / SabriScan Oy:n kanssa. Tämä mahdollistaa Suomessa toimiville asiakkaille edulliset hankintahinnat. 

Wohlhaupter kykenee jatkossa keskittymään ja kehittämään avarrintarjontaansa entistä paremmin. Lyhyen ajan saatossa Wohlhaupter on jo lanseerannut useita tuote- ja palvelu-uutuuksia markkinoille. Näistä merkittävimmät ovat Bricut Tools Oy:n aikaisemminkin suomalaiselle teollisuudelle esitellyt VarioBore tarkkuusavarrin halkaisija-alueelle 0.4 – 152 mm sekä 3E tech-digitaalinäyttö, joka mahdollistaa tiedonsiirron avartimen ja tietojärjestelmien välillä. Palvelumuotoina Wohlhaupter on lanseerannut Tool-architect-sovelluksen, jonka avulla asiakas voi rakentaa 2D- ja 3D-kuvin itselleen soveltuvan avarrinratkaisun. www.bricuttools.fi